Tilbygning

Tilbygning

Er familien vokset eller har du bare brug formere plads. Så overvej at få lavet den tilbygning, som du ønsker. Det kan være, at du ikke helt ved, hvordan det kan lade sig gøre, men Arne Poulsen hjælper gerne med råd og vejledning.

Tilbygning
Løsninger
Der er mange forskellige løsninger på tilbygninger. Det kan for eksempel blive i samme stil som den eksisterende bygning, eller det kan blive i et helt nyt og spændende design. Du skal også beslutte, om tilbygningen skal være i forlængelse af huset, om den skal være vinkelret på huset, eller om den måske skal ligge i en 120 graders vinkel for at få så meget ud af dagslyset som muligt og for at spare på varmeregningen.
Byggetilladelse
Vi sørger naturligvis for at overholde bygningsreglementet. Og der er mange bestemmelser, der skal overholdes som for eksempel krav i forhold til bebyggelsesprocent, afstand til skel, maksimal højde, flugtveje, energiforbrug, isolering, konstruktion og materialer.

Derfor er det altid en god ide at forhøre sig hos kommunens tekniske forvaltning, inden arbejdet påbegyndes, så der ikke opstår problemer senere, men vi hjælper gerne med vejledning omkring regler og byggetilladelser.

Tilfredshed
Vi udfører tilbygninger i forbindelse med både store og små projekter, og vi arbejder for både private kunder og erhvervskunder. Ja, vi laver alle former for tilbygninger og udvidelser af boliger og ejendomme, og vi sikrer, at du vil føle dig tryg igennem hele forløbet fra første møde til bygningen står helt færdig. Det vigtigste er, at du bliver glad og tilfreds for din nye tilbygning.

Har du brug for råd og vejledning?

Vi kigger gerne forbi til en indledende snak omkring dine ønsker til en tilbygning. Hvilke behov har du og hvordan løser vi dem på bedste vis? Hvad er budgettet og hvordan finder vi den bedste løsning der opfylder jeres krav? Kontakt Arne på tlf. 40 54 50 93.