Isolering

Isolering

Vi har specialiseret os i efterisolering, så dit hus lever op til nutidens energikrav og reducer varmeudgifter og CO2-udledning. Med den rigtige isolering opnår du en mærkbar lavere varmeregning og får oven i hatten et bedre indeklima.

Der er masser af fordele ved en god isolering og ved at efterisolere kan du spare op til 50 procent af varmeregningen i gamle huse hvorved udgiften til forbedringen ofte er hurtigt tjent hjem igen. De fleste danskeres huse er meget dårligere isoleret, end de går og tror. Med en efterisolering af loft og ydervægge skabes der et markant bedre indeklima og desuden sparer du klimaet for CO2 udledning.

Hvis du overvejer at få isoleret dit hus, lejlighed, ejendom eller sommerhus, er du velkommen til at kontakte Arne Poulsen og høre mere om mulighederne for isolering af dit hus.

isolering
Isolering
Fyrer du for fuglene?

Det er ikke urealistisk at du kan spare mellem kr. 5-10.ooo,- om året, hvorfor udgifterne til håndværker og materialer vil være tjent hjem på få år. Med andre ord smider boligejere, der undlader at efterisolere, hvert år store beløb ud i det blå.

Husets værdi stiger
Det er også væsentligt at tage højde for den værdistigning, som en vel udført isolering tilfører ethvert hus. For det første er en bolig med et lavt varmeforbrug langt mere attraktiv for en evt. køber. Og for det andet højnes husets sundhedstilstand generelt ved en efterisolering.