Om os

Tømrerfirmaet Arne Poulsen A/S

Vi er et mindre tømrerfirma med base i Viborg med seks dygtige medarbejdere, der primært satser på at løse de mindre reparationsopgaver, selvom vi ikke viger for at påtage os de større også.

Vi udfører alt tømrer- og snedkerarbejde, udskifter dit tag eller renoverer det efter behov. Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre, nye gulve, renovering af enhver art, tilbygninger og nybygninger, samt montage af køkkener.

Vi bestræber os på hver dag at levere et kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Vi lægger stor vægt på, at samarbejdet og kommunikation med dig som kunde fungerer, og tillid, åbenhed og gensidig respekt er nøgleord for at få den optimale løsning.

Tilbygning
Vi beskæftiger os med:

Vi løser arbejdsopgaver i det midtjyske og primært i og omkring Viborg. Vores kunder er både offentlige instanser, erhvervsvirksomheder og private. Vi påtager os hver uge mange spændende opgaver og du kan altid ringe for et godt tilbud. Vi løser selv de mindste tømrer og snedkeropgaver med et smil.

  • Tag
  • Vinduer
  • Isolering
  • Tilbygning
  • Reparationsopgaver
  • Snedkeropgaver
  • Ombygning

Udviklingen

Uddannet tømrer
Arne Poulsens er udlært som tømrer/snedker på fødeøen Samsø, i øvrigt i en lille virksomhed, hvor man lavede stort set alt.
Nationalmuseet
Næste arbejdsplads var speciel – det var nemlig Nationalmuseet i København! Her arbejdede Arne Poulsen et par år med forfaldende opgaver inden for faget.
Arne kommer til Viborg
I 1981 kommer Arne Poulsen til Viborg og ansattes hos en tømrermester i Overlund.
Arne Poulsen overtager firmaet
Arne Poulsen købte det firma, som Henning Dam gennem 40 år drev. Værkstedet og dermed firmaadressen er uforandret Kirkebækvej 106 i Viborg.
tag
renovering
tilbygning